Sunday, August 8, 2010

PEHHHH !

FUCK !

Ape yg aku fikir kan skrg nii ha ?

PEGHH !

aku sndri pon tak thu ape yg ad dlm otak aku memirkirkan ?Lol,aku da mcm org gler tade hala tujuan !OMGS !KUSUT KUSUT KUSUT !ARGHH !memang otak aku berselaru skrg nii !haizz tak thu la na jd ape !ahaha xD

DOTA ?
dah la lame tak main ,fikirkan psl skola ,dota aku tertunggak 1 bln = =!ahah siott aku main pon da noob ,walaupun aku noob aku still ttp ingt item,skill2,teamwork n lain2 lagi la.

Hmm about GF ?
wow !ssh aku na sebut kan sape yg aku suke !ahaha segan le na ckp kat org !ahh !mmpus laa aku takan ckp !bia aku sorang je dlm dunia nii yg aku suke sape ahha !YEAHH !xD

AKU NA CARI CIRIª GF:
1.baik hati
2.penyayang
3.selalu amek berat tentang aku
4.FAHAM ,bile aku xd kdit or lame tk topp(aku mls na text ahah)
5.spotting
6.life&cpple yg cool !woaa !bestt siaa !xD
7.mak bapak dia suke aku,n mak bapak aku suke dia ,kirenye same2 suke la aha xD
8.Pandai MASAK <<9.ssllu lepak dgn aku bile aku bosan

p/s:minta maap terlebih dahulu kerana aku terlebih memilih utk mencari NEW GF xD

Sunday, June 20, 2010

Apa yg aku fikirkan skrg nii .

Hmm ,aku sbnrnye fikir kan psl sekolah .sb kat sekolah nii aku dah bnyk buat hal .tk lame lg kne buang .hmm tk best la cmgni ,aku da try nak berubah tapy tak bole .Ikutkan hati mls nak pegi sekolah .tapi tulah nama pon tanggungjawab aku utk pegi ke skolah dan beljar .Tentang skolah nii aku pelik ,nape aku pegi skola tak happy dan best ?sb apa ?.

Antara Isu-isu sebab aku mls nak pergi ke skolah:
-cikgu garang(ada jugak yg kene buli dgn aku kat dlm kelas):)
-cikgu selalu mencari kesalahan aku walau aku tak buat salah tak tahu la nape ,lagi2 si Puan Kong guru Displin skolah aku .ini cina kasi bunuh same dia sama mcm anjing kne bunuh .dia ni pilih kasih !sslu mngkan kaum dia.law cmgni tak bole derr ,mana melayu bole tahan .
-cikgu tunjuk kuasa dia.konon2 la kate nak terajang la ape la tapi tak buat gak aku tengok .pengecut ?cikgu laki atau murid skolah pengecut ?ikut gerak hati kalau la badan aku besar ,smue besar nak jugak aku 1by1 dgn cikgu2 kat skolah nii .tapyy sb ada undang2 la nanti aku kene .haiz .smpai sni saje .next time aku post lg ap problem aku .byee///:)

Thursday, June 17, 2010

D.O.T.A





Serious Dota Allstar strategy:

Heroes
-Replays for any particular hero
-Mathematical breakdown of hero statistics
-Abilities with mana costs & details
Items
-Recipe breakdown for easy understanding
-Full costs including pre-requisite items
Forums
-Hero specific forums
-Item specific forums
Replays
-Hero choices
-Ability paths
-Item purchases
-Player chat

Strategy !
mesti lahh ada strategy dlm pale otak korang,gune kan pale otak secukup nyee dan sekretif2 ,dlm permainan dota perlu ada strategy dan otak sentiasa berjalan dan tdak bole khayal .

Hero:
hero ?macam2 korang bole pick hero,sb hero dota nii ada banyak ,setiap org kne pilih 1 saje hero,smue hero kuat dan ad 4 skill saje .cme sape yg reti main hero tuhh maka dia pro hero tuhh .

Apa maksud Dota ALLstar ?:
DotA Allstars is a WarCraft 3 UMS (Use map settings). The game begins with choosing a hero from either the Sentinel or the Scourge (other game modes available as well). From there you attack the other teams base alongside your team's "creeps" which spawn periodically. The objective of the game is to destroy the opposing teams world tree which is protected by towers.

ingt .pepehal yg tak fhm tentang dota bole la post kan cmnt yg ada kat blog nii ,t aku reply .GOOD LUCK DHERR;D