Sunday, August 8, 2010

PEHHHH !

FUCK !

Ape yg aku fikir kan skrg nii ha ?

PEGHH !

aku sndri pon tak thu ape yg ad dlm otak aku memirkirkan ?Lol,aku da mcm org gler tade hala tujuan !OMGS !KUSUT KUSUT KUSUT !ARGHH !memang otak aku berselaru skrg nii !haizz tak thu la na jd ape !ahaha xD

DOTA ?
dah la lame tak main ,fikirkan psl skola ,dota aku tertunggak 1 bln = =!ahah siott aku main pon da noob ,walaupun aku noob aku still ttp ingt item,skill2,teamwork n lain2 lagi la.

Hmm about GF ?
wow !ssh aku na sebut kan sape yg aku suke !ahaha segan le na ckp kat org !ahh !mmpus laa aku takan ckp !bia aku sorang je dlm dunia nii yg aku suke sape ahha !YEAHH !xD

AKU NA CARI CIRIª GF:
1.baik hati
2.penyayang
3.selalu amek berat tentang aku
4.FAHAM ,bile aku xd kdit or lame tk topp(aku mls na text ahah)
5.spotting
6.life&cpple yg cool !woaa !bestt siaa !xD
7.mak bapak dia suke aku,n mak bapak aku suke dia ,kirenye same2 suke la aha xD
8.Pandai MASAK <<9.ssllu lepak dgn aku bile aku bosan

p/s:minta maap terlebih dahulu kerana aku terlebih memilih utk mencari NEW GF xD

1 comment:

  1. waa, ciri2 GF ???
    memang tersusun sungguh strategi utk mencari cewek ..

    ReplyDelete

comment here Bitch :)